Skupna pot

k sreči

Pravno obvestilo

 

Zaščita pravic
Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.mavricnajoga.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Adriane Dellapicca Vučer in je informativne narave.
 
Omejena odgovornost
Adriana Dellapicca Vučer ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.mavricnajoga.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Adriana Dellapicca Vučer se bo trudila za pravilnost informacij. Adriana Dellapicca Vučer lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti do obveščanja uporabnikov, in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
 
Omejena pravica uporabe vsebin
Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.mavricnajoga.si za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
 
Varovanje podatkov
Adriana Dellapicca Vučer bo z vsemi podatki zbranimi na straneh http://www.mavricnajoga.si razpolagala v skladu z veljavno zakonodajo.

Urnik