Skupna pot

k sreči

Koristi joge za pare

V vsaki zvezi si služimo drug drugemu kot ogledalo, kjer vidimo svoj odsev v drugem kaj nam pomaga da lažje razumemo sebe. V jogi za pare obstaja stalen feedback med parom. Ko doživimo dotik partnerja se tudi sami naučimo kao se ga dotakniti, ko opazujemo partnerja kako nam prisluhne in odgovarja na naše občutke, se tudi sami naučimo poslušati in delovati v odgovor na njegove občutke.

Joga v paruŽivimo v hitrem svetu...zato je joga v paru odličen način da preživimo čas skupaj in uživamo v zdravi zabavni aktivnosti skupaj. Ko vadimo jogo v paru, se pojača vez med parom, ko podpiramo drug drugega in se pri tem zabavamo.

Z jogo za pare se povezanost v razmerju okrepi. Bolj ko spoštujemo partnerja več spoštovanja od partnerja dobimo, več damo, več dobimo. Bolj ko poslušamo, bolj prisluhnejo tudi nam.

Že če vadimo eno ali dve uri jogo v paru z zavedanjem, nam to pomaga ustvariti mostove skozi  vrzeli, ki so nastale v preteklosti.

Dotik je najmočnejši in najenostavnejši način ponujanja in prejemanja ljubezni, podpore, topline, zaupanja. Dojenčki ki se jim odreče dotik umrejo, in tudi otroci in odrasli, ki ne dobivajo dovolj dotika lahko trpijo za različnimi emocionalnimi ali mentalnimi motnjami.

Ko vadimo asane skupaj, se naučimo kako se dotakniti na nežen čuten način, naučimo se sprejemanja in sočutja, kako biti spoštljivi in zaupajoči, ter kako se povezati, komunicirati in delati skupaj. Joga v paru je odlična priložnost kako odpreti srce in premagati konflikte iz preteklosti, ter tudi za ustvariti nova prijateljstva.

In najpomembnejša informacija - joga je zabavna!!!!!!!

<- nazaj - naprej ->

Urnik