Skupna pot

k sreči

Moja pot

Vpogled v meditacijo sem dobila že kot otrok. Ko sem bila stara sedem let sem se udeležila tečaja transcedentalne meditacije in že takrat skozi različne knjige spoznavala jogo. Spomnim se da sem brskala po Bhagavaghiti in Zgodbah o Krishni, predvsem zaradi tega, ker so me kot otroka pritegnile čudovite risbe v teh knjigah (kot večino otrok), ki so upodabljale življenje in dogajanja Strešica in Ejinopisana v samih zgodbah.

Potem je prišel čas najstništva, ko je moje zanimanje za tovrstno nekoliko jenjalo, vendar se je spet prebudilo v času študija. V tem času je v moje življenje vstopila tudi aromaterapija. Spoznala sem kakšno transformativno moč ponujajo eterična olja in poleg diplome Veterinarske fakultete uspešno zaključila tudi  program za družinskega aromaterapevta na Aroma akademiji v Zagrebu. V tem študijsko stresnem času sem začela bolj pogosto in poglobljeno izvajati jogo in pilates. Koristi vsega tega so se pokazale kot izjemne, na fizičnem in duhovnem nivoju, tako da se je moje psihofizično zdravje izredno poboljšalo. Vsled vsega tega sem se odločila, da želim dobro in srečo deliti tudi z drugimi, kar je botrovalo temu, da sem izšolala za učiteljico joge in pilates inštruktorico.

Leta 2007 sem doživela teško prometno nesrečo. Takrat sem zbrala vse svoje moči in znanje, ki sem ga pridobila skozi leta šolanja, ter se podporo ljubeče družine in odličnih terapevtov po dolgotrajni rehabilitaciji z invalidskega vozička ponovno postavila na noge, da bi lahko spet hodila naprej po začrtani poti Prebujanja, Sreče in Ljubezni, močnejša in polna novih izkušenj.

Na invalidskem vozičku sem spoznala, da kljub določenim oviram lahko vsi vadimo jogo in je življenje zaradi tega lepše in smo srečnejši. Polepšati življenje otrok (in odraslih) s posebnimi potrebami pa mi omogoča pridobljeno znanje za poučevanje in vadbo z otroci (in odraslimi) s posebnimi potrebami.

Ko sem zanoslila, sem začela odkrivati dobrobiti joge in aromaterapije za mamo, rastočega otročička, celo družino, ter kasneje tudi za koristi po rojstvu. Svoje znanje na področju joge sem še dodatno poglobila, tako da ga lahko delim z nosečnicami, dojenčki, celo družino in s pari, ki želijo zanositi ali mogoče samo poglobiti svoj odnos. Vse kar delam delam iz srca, za boljšo in srečnejšo skupnost.

Pridružite se mi na skupni poti k sreči z MAVRIČNO JOGO.

Adriana

Urnik